fbpx

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

T

FiecareVot.ro​ e un proiect civic al coaliției formate din Geeks For Democracy​, Expert Forum​,​ ​Observatorul Electoral​, ​Code for Romania,​ Rezistenta TVCentras​TechsoupDeclicCentrul pentru Resurse Civice ​(Constanţa), CIVICA ​(Iaşi) și Centrul pentru Studiul Democrației Cluj (Numite în continuare Asocierea Fiecare Vot). Acest website este proprietatea Geeks for Democracy.

Utilizarea site-ului

Pe acest site veți găsi informații cu privire la proiectul Fiecare Vot, procedurile de acreditare de observatori, precum și informații cu privire la activitățile altor organizații sau indivizi pe care îi susținem.

Proprietate intelectuală

Site-ul oferă fiecăruia dintre utilizatori posibilitatea de a accesa conținutul furnizat pe platformă pentru uz personal.

Site-ul nostru este licențiat sub Creative Commons Attribution 4.0 International license.

Materiale furnizate

Prin utilizarea site-ului, vă exprimați acordul să vă asigurați că toate materialele pe care le trimiteți sau le încărcați pe site sunt legale, decente și adevărate, respectă toate legile și reglementările, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale noastre sau ale unei terțe părți, nu sunt defăimătoare, înșelătoare sau în alt mod inacceptabile și fără erori sau viruși. Sunteți și rămâneți în orice moment singurul responsabil pentru materialele furnizate de dvs. Sunteți de acord să nu utilizați site-ul pentru a publica orice informații sau date personale referitoare la o terță parte.

Prelucrarea datelor personale

Anumite date personale sunt colectate prin intermediul site-ului. Toate informațiile furnizate către Asocierea Fiecare Vot sunt stocate în siguranță și nu sunt accesibile altor utilizatori ai acestui site web. Aceste reguli de protecție a datelor și confidențialitate se aplică informațiilor pe care le furnizați numai prin intermediul site-ului nostru web. Detaliile privind prelucrarea datelor personale de către Asocierea Fiecare Vot sunt disponibile în Politica noastră de confidențialitate și în Politica noastră privind cookie-urile​​. Vom colecta informații de la dvs. dacă veți completa vreunul din formularele de pe site-ul nostru, ne veți dona sau dacă ne veți lăsa comentarii sau cereri specifice și vom folosi numai informațiile pe care le colectăm despre dvs. în mod legal.

Disclaimers

Site-ul poate conține legături către site-uri și resurse care nu sunt proprietatea Fiecare Vot. Fiecare Vot nu are niciun control asupra acestor site-uri și a resurselor găsite în acestea și, prin urmare, nu vom fi răspunzători pentru disponibilitatea acestor site-uri web și nici pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informațiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. Asocierea Fiecare Vot nu vor fi responsabili pentru pierderi, orice fel de efecte negative asupra afacerii utilizatorului sau alte daune morale și patrimoniale cauzate sau legate de orice conținut, publicitate, bunuri, servicii, software, informații sau alte materiale disponibile pe sau prin aceste site-uri web. Asocierea Fiecare Vot nu vor fi responsabili pentru funcționalitatea sau performanța, spre exemplu, unui software descărcat de pe aceste site-uri sau pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor drepturi care apar prin intermediul acestor site-uri sau prin utilizarea acestor site-uri. Prin accesarea site-urilor indicate, confirmați că ați înțeles posibilele consecințe ale accesării site-urilor indicate și că sunteți de acord și acceptați termenii și condițiile enunțate mai sus.

Site-ul ​www.fiecarevot.ro​ utilizează diferite tipuri de cookie-uri. Continuând să răsfoiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea acestuia.

Urmariti-ne in Social Media!

Dorim să ținem legătura cu voi, să vă informăm și să vă cerem suportul pentru a promova acțiunea de observare a alegerilor.