Inregistrare

Procesul de inregistrare ca observator electoral prin platforma FiecareVot presupune realizarea a doi pasi:

PASUL 1

Crearea unui cont pe platforma cu informatii minimale (cerute in scopul informarii prin email sau SMS pe subiecte strict legate de observarea electorala).

Utilizatorii pot opta daca doresc sa isi pastreze contul si dupa finalizarea rundei de alegeri la care doresc sa participe ca observatori sau nu. In cazul pastrarii contului le va fi mai usor sa participe la urmatoarele runde de alegeri (inclusiv prin prevalidarea legata de faptul ca au participat la alte runde de alegeri.)

PASUL 2

Completarea a 4 formulare scurte care sa ajute echipa de validare sa determine daca cel care doreste sa se inscrie ca observator indeplineste conditiile legii si corespunde standardelor civice implicate.

Totodata aceste formulare sunt utile pentru a determina alocarea in sectii de observare si crearea de echipe de observatori, daca cei inscrisi doresc acest lucru.

Ultimul formular este declaratia pe proprie raspundere prin care cel inscris declara ca intruneste conditiile legii pentru a putea fi observator.

Acest formular se incarca in platforma in format digital si trebuie ulterior trimis la organizatia de acreditare.

Prin intermediul contului, observatorii au acces de asemenea la o serie de materiale de training.

Folosim „cookies” pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit pentru stocării lor pe dispozitivul dvs. Află mai multe