fbpx

Donează

D

Avem nevoie de sustinerea voastră, prin donatii!

FiecareVot este o inițiativă pur voluntară.
Niciunul dintre cei care participă la efortul de observare a alegerilor nu este plătit pentru efortul depus, fie că vorbim de observatorii in sine sau de echipele care fac activitatea de comunicare, de gestionare a observatorilor, de suport in ziua votului sau de analiză si de realizare a raportului cu privire la procesul electoral.

Cu toate acestea este nevoie de bani pentru anumite cheltuieli ocazionate de activitate.
Fie ca vorbim de realizarea si trimiterea legitimatiilor de observator, de cheltuielile ocazionate de call-center (care nu sunt deloc putine), de costurile de printare ale manualelor de observatori si a rapoartelor de observare, de costurile cu masa pentru zilele alegerilor pentru echipa de suport, de materiale de comunicare si de altele.
Mai mult, uneori apar si cheltuieli neprevazute. Chiar halucinante. In observarile anterioare am decontat un parbriz spaDrt sau niste cauciucuri taiate. Pentru ca uneori activitatea de observare vine si cu aceste riscuri.

De aceea avem nevoie de sustinerea voastra.
Estimam ca pentru cele două tururi de la prezidentiale va fi nevoie de circa 40-50.000 de lei. Puteti citi un raport de transparenta legat de folosirea sumelor la Referendumul din octombrie 2018, precum si la alegerile europarlamentare/referendumul din mai 2019.

Doneaza!Urmariti-ne in Social Media!

Dorim să ținem legătura cu voi, să vă informăm și să vă cerem suportul pentru a promova acțiunea de observare a alegerilor.