fbpx

Donează

D

Avem nevoie de susținerea voastră, prin donații!

FiecareVot este o inițiativă exclusiv voluntară.

Întregul proiect se bazează pe timpul și eforturile noastre pentru un proces electoral corect. Nimeni nu este plătit – nici observatorii, nici membrii echipei de organizare.  Există însă cheltuieli pe care nu le putem înlocui cu voluntariat, oricât am dori: legitimațiile de observator (realizare și trimitere), call-center în ziua alegerilor (cu toate costurile asociate), manuale de observator, rapoarte și alte materiale de comunicare (tipărire și trimitere).

În 2020, Covid-19 adaugă noi costuri prin măsurile de siguranță obligatorii: măști, mănuși, dezinfectant.

Pentru toate acestea, avem nevoie de susținerea voastră. FiecareVot contează, fiecare donație (ne) salvează 🙂

Vă mulțumim!

Puteți citi un raport de transparență legat de folosirea sumelor la referendumul din octombrie 2018, precum și la alegerile europarlamentare/referendumul din mai 2019.

Donează!

Cum ne mai poți sprijini?

Scrie despre FiecareVot. Chiar si un simplu share poate să aducă un observator în plus.
Ajută-ne să ajungem la cât mai mulți oameni. Dă un share pe Facebook, povestește prietenilor, colegilor și familiei. Scrie despre FiecareVot.ro pe unde poți. Du vestea mai departe!

Dacă ai un site sau un blog, dacă vrei să îți folosești prezența pe Facebook sau pe alte canale media poți utiliza bannerele de mai jos.

 

Urmariti-ne in Social Media!

Dorim să ținem legătura cu voi, să vă informăm și să vă cerem suportul pentru a promova acțiunea de observare a alegerilor.